Liigan ePlayoffsit jatkuvat taas tällä viikolla, ja kaksi ensimmäistä semifinaalijoukkuettakin on jo selvillä. HIFK ja KooKoo kohtaavat lauantaina, ja Radio SuomiPopin aamujuontaja Tuukka Ritokoski pelaa IFK:lla.

– Tämä on iso kunnia! Kun soitto tuli toimistolta, että nopealla aikataululla pitäisi homma saada kasaan, niin olin heti messissä. Olen IFK:n mies henkeen ja vereen. Tästä tulee pienet paineetkin, sillä Sallisen Jere laittoi viestiä, että paras tuoda ”nakkikattila” Stadiin, sillä koko organisaation paineet ovat sinun harteilla. Fanitkin laittoivat kuvia pelipaidat päällä, että tukevat, sanoo Ritokoski uudessa Liiga-podcastissa.

IFK-kannattaja Ritokoski paljastaa myös palan lapsuutensa kiekkokannattamisesta.

– Tekee kyllä kipeää myöntää, mutta minulle on kerrottu ihan pienenä olin Jokereiden mies, koska heidän logonsa oli niin hieno. Näin minulle on kerrottu, että olen itkenyt Nordiksella faijan sylissä, kun koko muu halli huutaa IFK:n voittoa, mutta aika nopeasti takki on kääntynyt, sillä niin kauan kuin itse muistan, olen ollut punaisten mies.

Ritokoski naureskelee podcastia juontavan Panu Markkasen haastattelussa, että odottaa seuralta isoja asioita, jos voittaa IFK:lle virtuaalisen mestaruuden.

– Jos kausi jossain vaiheessa alkaa, niin odotan, että Ritokosken paita hilataan kattoon ja pidetään asiaankuuluvat juhlallisuudet. Tämä on vähintä, mitä odotan IFK:lta, jos kannu tulee kotiin, hän sanoo.

Samassa Liiga-podcastin jaksossa haastatellaan varsinaisena vieraana uutta IFK-hankintaa Miro Karjalaista.

– Otan Miron avosylin vastaan. Isokokoinen kaveri, jollaista ollaan kaivattu. Osaa myllyttää ja hänellä muutenkin tuollainen fyysinen preesens. Se on loistanut viime kausina poissaolollaan IFK:sta. Pidän kovasti tästä vahvistuksesta, Ritokoski sanoo.

Liiga-podcast on kuunneltavissa Suplassa.