Some ei totuttuun tyyliin kohdellut suomalaisia urheilijoita silkkihansikkain pettymyksen hetkellä.

Naisten viestijoukkue jäi hiihdossa neljänneksi. Valmennus sai kritiikkiä valinnoistaan. Urheilijoista kolmantena hiihtänyt Riitta-Liisa Roponen tyrmättiin kunnolla. Roposen vauhti hiipui pahasti, ja hän myönsi kisan jälkeen lähteneensä liian lujaa.

Some antoi palaa.

– Roponen teki oman tasonsa mukaisen suorituksen taso vain on tuo. Valmennus teki pahan virheen kun jätti Johanna Matintalon ulos joukkueesta.

(Reijo) Jylhä elättelee toiveita (Anne) Kyllösen paluusta! Nyt pitäisi kätellä Jylhä, Roponen ja Saarinen..hyvää yötä. Jylhän mielestä Johanna on ”ansainnut” ensi vuonna viestipaikan.

– Roponen oli ihan vitsi tossa viestissä! Ei voi jäädä 42 sekunttia! Harmittaa muitten puolesta ku siellä oli yks paska suksimassa. Parempi olis ollu jäädä kotiin.

– Sääli on sairautta…Roponen oli aivan surkea.

– Tekis mieli sanoa, että Roponen pettää aina olisko aika antaa mahdollisuus ja näyttö viestissä jo nuoremmille?

Sami Nyyssönen 🇫🇮🇺🇦

@S_Nyyssonen
Roponen teki oman tasonsa mukaisen suorituksen taso vain on tuo. Valmennus teki pahan virheen kun jätti Matintalon ulos joukkueesta.

Pasi Kilpeläinen

@Pappa66
Jylhä elättelee toiveita Kyllösen paluusta! Nyt pitäisi kätellä Jylhä, Roponen ja Saarinen..hyvää yötä. Jylhän mielestä Johanna on ”ansainnut” ensi vuonna viestipaikan. #Olympialaiset

Satu.Lindell 🐳🇫🇮🇪🇺🇨🇦

@yhdenpojanaiti
Roponen💕💕vitsi että naisella voi olla voimaa
Roponen oli ihan vitsi tossa viestissä! Ei voi jäädä 42 sekunttia! Harmittaa muitten puolesta ku siellä oli yks paska suksimassa. Parempi olis ollu jäädä kotiin.

Jussi Yliperttula

@ylipeju
Sääli on sairautta...Roponen oli aivan surkea. #PyeongChangFi #hiihto

Elisa Kaakinen

@kaakelisa
Tekis mieli sanoa, että Roponen pettää aina 😓 olisko aika antaa mahdollisuus ja näyttö viestissä jo nuoremmille? #matintalo #Olympialaiset