Suomalaispelaajat olivat jälleen hyvässä iskussa viime yön NHL-kierroksella.

Viime yönä viisi suomalaispelaajaa pääsi viimeistelemään.

Joel Kiviranta pääsi Dallasin suomalaisista tekemään maalin, kun Stars voitti Vegasin voittomaalikilpailussa 2-1. Niko Mikkola latasi Rangersille maalin 4-0-voitossa Columbuksesta.

Sebastian Aho pääsi taas maalin makuun, mutta Carolina taipui Buffalon vieraana 3-4. Carolinan muut suomalaiset pääsivät myös pisteille, kun Jesperi Kotkaniemi, Teuvo Teräväinen ja Jesse Puljujärvi saalistivat syöttöpisteet. Antti Raanta puolestaan torjui Carolinan maalilla 26 kertaa.

Matias Maccelli sai tililleen maalin ja syötön, kun Arizona kaatoi jatkoajalla Anaheimin 5-4. Juuso Välimäki saalisti myös yhden syöttöpisteen. Eeli Tolvanen nosti kätensä ylös maalin merkiksi, kun Seattle pätki Chicagon 7-3.

Florida piti otteensa viimeisestä pudotuspelipaikasta, kun Washington voitti Floridan 4-2. Aleksander Barkov sai kokoon kaksi syöttöpistettä. Kasperi Kapanen syöttö yhden St. Louisin maaleista, mutta Minnesota oli kotonaan vahvempi 5-3.

Ville Husso otti 23 torjuntaa, mutta Detroit taipui Pittsburghille 1-5. Mikael Granlund syötti yhden Penguinsin maaleista. Juuse Saroksella oli hikinen iltapuhde, kun hän torjui 36 laukausta. Siitä huolimatta Nashville taipui Winnipegille 0-2.

NHL:n viime yön tulokset:
Buffalo–Carolina 4–3
Detroit–Pittsburgh 1–5
Dallas–Vegas vl 2-1
San Jose–Edmonton 1–6
Arizona–Anaheim ja 5–4
Washington–Florida 2–4
Columbus–NY Rangers 0–4
Ottawa–Tampa Bay 7–4
Toronto–Montreal 7–1
Winnipeg–Nashville 2–0
NY Islanders–Philadelphia 4–0
Boston–New Jersey 2–1
Minnesota–St. Louis 5–3
Seattle–Chicago 7–3
Vancouver–Calgary vl 3–2
Los Angeles–Colorado 3–4

Elisa Viihde Viaplay ja V sport kanavillaan seuraa NHL-kautta tiiviisti.