Suomalaistähdet loistivat viime yönä kirkkaina. Aleksander Barkov ja Mikko Rantanen rikkoivat rajapyykkejä viime yönä.

Barkov teki kaksi maalia viime yönä Floridan voitossa ja rikkoi samalla 30 tehdyn maalin rajan toista kertaa urallaan. Barkovin maalisaldo on tämän kauden osalta nyt 32.

Mikko Rantanen teki voittomaalin Coloradon kaataessa San Josen 4-2. Rantanen rikkoi samalla 80 tehopisteen rajan tällä kaudella. Kaapo Kähkönen torjui San Josen maalilla 42 kertaa.

Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tutkat olivat taas kohdillaan, kun molemmat tekivät esityön toistensa maaleihin kummankin saadessa tililleen 1+1 Carolinan taivuttaessa Montrealin.

Erik Haula sai nimensä myös maalitilastoon Bostonin murskatessa New Jerseyn 8-1. Samalla ottelussa juhlittiin Tuukka Raskin uraa ja hän kävi jäällä perheineen tervehtimässä faneja. Rask joutui lopettamaan uransa aiemmin tänä vuonna loukkaantumisten takia.

Olli Määttä syötti yhden Los Angelesin maaleista ja Miro Heiskanen sai niin ikään syötön tililleen Dallasin voittaessa Anaheimin. Urho Vaakanainen teki esityön yhteen Anaheimin maaliin.

NHL:n viime yön tulokset:
Boston-New Jersey 8-1
Florida-Chicago 4-0
Islanders-Columbus 5-2
Carolina-Montreal 4-0
Toronto-Winnipeg 7-3
Minnesota-Pittsburg 3-4 ja.
Colorado-San Jose 4-2
Calgary-Los Angeles 2-3 vl.
Anaheim-Dallas 2-3 ja.

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.