Turkkilaisjoukkue Besiktas voitti Eurocupin kolmannella kierroksella kreikkalaisen PAOK Thessalonikin vieraissa 80-100 (28-55). Besiktasin Erik Murphy kuului joukkueensa parhaimmistoon heittämällä 15 pistettä ja kahmimalla 3 levypalloa. Shawn Huffin Ludwigsburg taas joutui tyytymään tappioon Eurocupissa.

Kun Henrik Dettmannin ja Besiktasin tiet erkanivat alkuviikosta, Besiktas nappasi ensimmäisen voittonsa uuden päävalmentajansa Yagizer Ulugin alaisuudessa. Murphy sai tuoreelta päävalmentajalta vajaat 29 minuuttia peliaikaa ja heitti kakkosensa 3/5 ja kolmosensa 3/8.

Murphyn lisäksi Besiktasin pistetehtailussa kunnostautuivat Nate Wolters (27/6/8 syöttöä) sekä Maciej Lampe (18/15/4). Thessalonikin ykkönen oli Nikola Markovic (17/4).

Besiktasilla on Eurocupin E-lohkossa nyt 2 voittoa ja 1 tappio.

Huff ja Ludwigsburg saivat Eurocupissa vieraakseen italialaisen Reggio Emilia, joka voitti ottelun 65-76 (33-40). Ludwigsburg kävi kolmannella neljänneksellä kuuden pisteen päässä 48-53, mutta Reggio Emilia vastasi ja keräsi johdon takaisin kaksinumeroiseksi.

Huff oli joukkueensa pirteimpiä esiintyjiä heittämällä 8 pistettä ja noukkimalla 9 levypalloa reilussa 27 minuutissa. Yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla B-lohkossa pelaavan Ludwigsburgin muut onnistujat olivat Mustafa Shakur (14/5) ja Tekele Cotton (10/1).

Vieraiden tehotroikan muodostivat Amadeo Della Valle (18/2), Pietro Aradori (15/3) ja Achille Polonara (14/3).

Ilman Gerald Lee junioria pelaavat Steaua Bukarest hävisi oman Eurocup-ottelunsa turkkilaiselle Banvit Bandirmalle 64-78 (27-41). Bukarestilaisilla on D-lohkossa nyt 1 voitto ja 2 tappiota.

Steaua Bukarestin tehokkain oli Titus Nicoara (17/13). Turkkilaisten tehokaksikko oli Adrien Moerman (16/9) ja A.J. Slaughter (14/3/5 syöttöä).

Turkin kakkosliigassa pelaavat Anton Odabasin Denizli Basket hävisi keskiviikkoiltana Eskisehir Basketille 78-73 (28-40). Ottelun ratkaisu tapahtui päätösneljänneksellä, jonka Eskisehir vei 26-18.

Odabasi sai peliaikaa 10 minuuttia ja merkitsi tilastoihinsa yhden levypallon. Denizlin pistenikkari oli Kenny Boynton (26/8/3 syöttöä). Eskisehirin paras oli Leemire Goldwire (28/2/4 syöttöä).