Viisi suomalaispelaajaa pääsi maalintekoon viime yönä. Kierroksella nähtiin myös maalivahti Linus Ullmarkin tekemä maali.

Patrik Laine oli yön suomalaistehomies, kun hän taki maalin ja syötti kaksi, kun Columbus voitti Edmontonin 6-5. Roope Hintz oli Dallasin sankari viimeistelemällä Dallasin voittomaalin 22 sekuntia ennen loppua.

Mikko Rantasen vahva maalivire sai jatkoa, kun hän viimeisteli yhden maalin Coloradolle Calgary-voitossa. Jesperi Kotkaniemi teki maalin, mutta Carolina taipui Anaheimille 2-3. Kaapo Kakko osui myös Rangersin hävitessä Washingtonille.

Suomalaismaalivahdit sen sijaan kokivat tappioita. Kaapo Kähkösen 32 torjuntaa riittivät viemään San Josen aina voittomaalikilpailuun saakka, mutta Chicago voitti. Ville Husso torjui 15 kertaa, kun Detroit hävisi Tampa Baylle 0-3.

Bostonin ja Vancouverin ottelussa nähtiin harvinainen tilanne, kun Bostonin maalivahti Linus Ullmark onnistui maalinteossa.

NHL:n viime yön tulokset:
Columbus – Edmonton 6–5
Washington – NY Rangers 6–3
St. Louis – Pittsburgh 2–3 ja.
New Jersey – Philadelphia 7–0
Carolina – Anaheim 2–3
Montreal – Ottawa 2–5
Vancouver – Boston 1–3
Detroit – Tampa Bay 0–3
San Jose – Chicago 3–4 vl.
Vegas – Dallas 2–3 vl.
Colorado – Calgary 4–1

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.