Steve Bruce kehuu pomoaan: ”Hän näytti, että muskeleita löytyy!”

© Kuva: Getty Images

Newcastle on pieleen menneen seurakaupan myötä ollut aktiivisempi siirtomarkkinoilla kuin moneen vuoteen. Toisin kuin muutamana aikaisempana vuotena, nyt vaikuttaa siltä, että tällä kertaa hankinnoissa on käytetty järkeä.

– Olen todella iloinen, että seurajohto on ollut aktiivinen tänä kesänä pelaajahankinnoissa, manageri Steve Bruce viittaa omistaja Mike Ashleyyn.

Ryan Fraser, Jamal Lewis ja Callum Wilson ovat kaikki korkean profiilin Valioliigapelaajia, joten Bruce ei peittele iloaan hankintojen suhteen.

– Näiden pelaajasopimusten myötä olemme paljon valmiimpia Valioliigakauteen kuin vuosi sitten, Bruce kertoi seuran järjestämässä kauden ennakkotilaisuudessa.

Manageri myöntää, että elo koillisessa ei ole aina ollut tasaista.

-Vaikuttaa siltä, että Newcastle on aina myrskyn silmässä. Näiden hankintojen kautta seura on osoittanut, että se on tosissaan, ja ennen kaikkea tällaiset positiiviset uutiset nostavat mielialoja seuran jokaisessa työntekijässä, Steve Bruce kertoo.

Newcastle aloittaa kautensa West Hamin vieraana. Ottelu Lontoon olympiastadionilla alkaa lauantaina 12.9. V Sport jalkapallokanavalla ja Viaplay.fi:ssä klo 22.00.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.