St. Louis Bluesin ruotsalaishyökkääjä Oskar Sundqvist sai yhden ottelun pelikiellon Stanley Cup -finaaleissa.

Sundqvistin rangaistus tuli keskiviikon kolmannen finaalin ensimmäisessä erässä tapahtuneesta laitataklauksesta, josta Sundqvist sai ottelussa kahden minuutin rangaistuksen. Taklauksen kohteena ollut Bruins puolustaja Matt Grzelcyk sai tilanteessa mahdollisesti aivotärähdyksen. Hän ei matkustanut Bruinsin mukana St. Louisiin lauantaina pelattavaan kolmanteen finaaliin, josta Sunqvist on sivussa pelikieltonsa vuoksi.

NHL Player Safety

@NHLPlayerSafety
St. Louis’ Oskar Sundqvist has been suspended for one game for Boarding Boston’s Matt Grzelcyk. ow.ly/JbcY30oReQM
nhl.com

Sundqvist suspended one game | NHL.com

Sundqvist suspended one game for boarding

Ottelusarja on tilanteessa 1-1. Stanley Cupin voittoon vaaditaan neljä otteluvoittoa.