Jääkiekon Liigan pelitauon tultua, Vaasan Sport oli yksi kovavireisimpiä joukkueita. Vaasalaiset olivat saaneet pitkän tappioputken voittoputkeksi, kun sarja päätettiin pistää tauolle.

Sport joutui aloittamaan kautensa vieraskentällä Vaasan pahan koronatilanteen takia ja sen jälkeen edessä oli pitkä kotiotteluiden putki. Sportin vihdoin päästyä kotikentälleen, tulokset eivät olleet järin mairittelevia. Se hävisi neljä peräkkäistä kotiottelua ja peräkkäisiä tappioita osui samaan ajanjaksoon peräti seitsemän. Ennen kuin Liiga meni tauolle, niin Sport voitti kolme peräkkäistä peliä.

– Pääsimme juuri langan päähän kiinni ja saimme käännettyä huonon jakson päälaelleen. Olisimme todennäköisesti vielä raapineet hyvin pisteitä seuraavista otteluista, joten siinä mielessä tauko tuli meille huonoon aikaan, Sportin puolustaja Juho Tommila miettii Liigan sivuilla.

Yksi osasyy Sportin kurssin kääntymiseen oli, kun joukkuetta vahvistettiin muun muassa Janne ja Michael Keräsellä.

– Kaikki muuttui oikeastaan yhtäkkiä. Saimme uusia äijiä sisään ja se osaltaan vaikutti, että pelaajien paikat selkiytyivät. Kun saimme käännettyä pelejä voitoiksi, niin se loi uskoa voittoihin. Tiesimme mitä voittoon vaadittiin, Tommila avaa kurssin kääntymisen syitä.