Sport-hyökkääjä uskoo nousukiidon jatkuvan – ”Siitä voi olla meille etua”

Vaasan Sport on yksi jääkiekon SM-liigan kovakuntoisimmista joukkueista tällä hetkellä, kun se on voittanut yhdeksästä edellispelistään seitsemän. Vaasalaisten hyökkääjä Jesse Paukku uskoo joukkueen parantavan edelleen kevään mittaan.

Liigaa pelataan tällä hetkellä kovalla tahdilla, sillä joulukuussa tullut pelitauko rukkasi ohjelmaa uusiksi kevään osalta. Sportilla on perjantaina edessään viikon kolmas ottelu ja seuraavien viikkojenkin ajan pelejä on kolmen viikkotahdilla. Paukkua ottelusuma ei pelota.

– Olemme osanneet odottaa sitä, että keväällä on kova pelitahti. Olemme valmistautuneet siihen. Meillä on aika leveä rinki, joten voimme käyttää aina tuoreita ukkoja. Siitä voi olla meille etua keväällä, Paukku miettii Liigan sivuilla.

Kovana joukkuepelaajana tunnettu Paukku pelaa pisteiden valossa uransa parasta kautta. Hänen piste-ennätyksensä on kaudelta 2018-19, jolloin hän kirjautti yhteensä 20 tehopistettä 50 ottelussa. Tällä kaudella pisteitä on kasaantunut 12, kun pelejä on takana 23.

– Pitää olla tyytyväinen omaan kauteeni, mutta osasin myös odottaa sitä. Harjoitukset ovat menneet hyvin ja joukkueessa on hyviä äijiä joiden kanssa olen saanut pelata. Tiesin, että pystyn parantamaan ja omalla panoksellani auttamaan joukkuetta. Paljon on vielä parannettavaa, ettei tässä ihan vielä kannata alkaa paukuttelemaan henkseleitä, mutta ihan tyytyväinen olen kauteeni tähän mennessä, Paukku kertaa edesottamuksiaan.

Lähde: Liigan verkkosivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.