Mestarien liigassa nöyryyttävän vierastappion Besekshirille Istanbulissa kokenut Manchester United on lauantaina kovan paikan edessä. Matka vieraspeliin ei ole pitkä, mutta kun vastassa on Carlo Ancelottin johdolla mainiosti pelannut Everton, joutuu Ole Gunnar Solskjaerin ryhmä panemaan parastaan positiivisen lopputuleman saavuttamiseksi.

Solskjaeria on lyöty mediassa viime aikoina kuin vierasta sikaa, mutta norjalainen ei aio taipua arvostelijoidensa edessä.

– Olimme Leipzig ja PSG -voittojen jälkeen mediassa suurin piirtein maailman parhaita. Nyt, kun takana on pari tappiota, kaikki vaativat päätäni vadille. En olisi tässä seurassa, mikäli en uskoisi siihen, että tulen saavuttamaan täällä suuria asioita, manageri lataa vastapalloon.

– Tultuamme reissusta, joukkueesta on näkynyt, että pelaajat ovat keskittyneitä tulevaan täydellisesti. Tunnen pelaajani tarpeeksi hyvin, että tiedän heidän olevan valmiina reagoimaan positiivisesti lauantain ottelussa, Ole-Gunnar Solskjaer uskoo.

Huippuottelu Everton-Manchester United suorana Goodison Parkilta V Sportilla ja Viaplay.fi:ssä lauantaina klo 14.30 alkaen.