Manchester Unitedin kotivoitoton putki Valioliigassa jatkui sunnuntaina, kun Arsenal haki kolme pistettä Old Traffordilta. ManU-manageri Ole-Gunnar Solskjaer on ottelun jälkeen saanut tuta arvostelijoiden negatiivissävytteisen kuoron. Äänekkäimpänä kriitikkona on esiintynyt entinen ManU-suuruus Roy Keane.

– Nykyinen ryhmä ei ole läheskään riittävän hyvä tällä hetkellä. Nämä pelaajat tulevat vielä aiheuttamaan potkut Olelle, Keane luukutti tappio-ottelun jälkeen.

– En ymmärrä, miten pelaajilla ei voi olla edes hivenen ammattiylpeyttä, kun he astuvat Old Traffordille. En nähnyt sunnuntaina pelaajissa minkäänlaista paloa. Se on asia, jota manageri ei voi sytyttää, se on tultava automaattisesti pelaajasta, ex-kippari jatkoi.

Kritiikin kohteena ollut Solskjaer totesi lakonisesti Keanen kommentit kuultuaan seuraavaa.

– Niin, Keanen työnä on kertoa mielipiteitä, minun työni on valmentaa. Olen täysin tyytyväinen niihin pelaajiin, joita minulla on ryhmässä, norjalainen vakuutti.

– Totta kai kuuntelen aina mielenkiinnolla mitä Roylla on sydämellään, mutta minun tehtäväni on kuitenkin jatkaa eteenpäin siitä huolimatta mitä menneisyydessä on tapahtunut, Solskjaer toppuuttelee.

Manchester United kohtaa vielä ennen maaottelutaukoa Valioliigassa Evertonin Goodison Parkilla. Näet ottelun V Sportin jalkapallokanavalla ja Viaplay.fi:ssä lauantaina klo 14.30 alkaen.