Italia jäi koko lailla vastaantulijaksi sunnuntaina Slovakiaa vastaan, vaikka numerollisesti voitto jäi suhteellisen maltilliseksi. Slovakia voitti ottelun maalein 4-1.

Slovakia oli jo avauserässä suorastaan murskaavan ylivoimainen ja voitti laukaukset kohti maalia 22-3, muitta Marek Dalogan osuma erän puolivälissä jäi ainoaksi.

Toisessa erässä Slovakian hallinta jatkui ja numerot venähtivät jo 3-0:aan ennen Italian kavennusta erän lopulla. Kolmannessa erässä Slovakia kuitenkin viimeistään niittasi ottelun, kun Michel Miklik iski kahden miehen ylivoimalla numeroiksi 4-1. Tomas Tatarilla oli lopussa varaa hukata vielä rangaistuslaukauskin.

Voitolla Slovakia nousi tasaisessa alkulohkossa taistelemaan vielä puolivälieräpaikasta. Italialla ei sen sijaan ole asiaa puolivälieriin.