Espanja koki tiistaina kirvelevän tappion Krotialle 1-2-lukemin.

Espanjalla oli 1-1-tilanteessa mahdollisuus siirtyä johtoon, mutta Sergio Ramos epäonnistui rangaistuspotkussa. La Rojan toppari laukoi suoraan keskelle maalia ja maalivahti Danijel Subasic pystyi torjumaan vedon.

Subasic lähti maaliviivaltaan metrejä ulos ennen Ramosin ehtimistä palloon, mutta tuomari ei uusinut rankkaria sääntörikkeestä huolimatta.

Ennen rangaistuspotkua Kroatian Darijo Srna kävi videokuvan perusteella keskustelun vaihtopenkin suuntaan. 101greatgoals-sivuston mukaan penkiltä antoi Srnalle neuvoja Real Madridia edustava Luca Modric, joka oli loukkaantumisen takia sivussa pelistä.

Modricin uskotaan vihjanneen Srnalle, mihin Ramos vetäisi pilkkusa. Srna säntäsi pian molari Subasicin luo ja kuiskasi tämän korvaan jotain rankkariin liittyvää.

Srnan ja Modricin ”keskustelun” sattui kuulemaan, tai ainakin eleistä päättelemään Espanjan Sergio Busquets, joka kävi tiettävästi kertomassa tapahtumasta Ramosille.

Ramos saattoi siis muuttaa mieltään vedon suhteen juuri siksi, mitä Busquets sanoi. Modric siis käytönnässä suolasi oman joukkuetoverinsa, mutta kuten sanonta kuuluu, kaikki on sallittua sodassa ja rakkaudessa.

Videon tapahtumista voit katsoa alta.