Sisuuntunut Sport liitää huippuvireessä – ”Täältä tullaan vielä”

Vaasan Sport on yksi jääkiekon SM-liigan kovakuntoisimmista joukkueista, kun se on voittanut seitsemästä edellispelistään kuusi.

Vaasalaisten kausi on ollut melkoista aaltoliikettä, kun kausi alkoi nousujohteisesti, jonka jälkeen homma rysähti pohjaan seitsemän peräkkäisen tappion saattelemana. Sen jälkeen Sport on kuitenkin koonnut itsensä hienosti ja liitää nyt vahvassa myötätuulessa.

– Alkukausi oli hitaamman puoleinen. Meillä pelaajilla on tavoitteet korkealla ja päätimme, että täältä tullaan vielä. Hyvä, että seura myös satsasi ja hankki meille kovia pelimiehiä. Olemme pelanneet kurinalaisesti ja saaneet käännettyjä tiukkoja pelejä voitoiksi. Olemme päässeet nyt hyvään liitoon, Sportin Jesse Paukku toteaa Liigan sivuilla.

Sport lähti joulukuun pelitauolle kolmen peräkkäisen voiton saattelemana. Vaikka tauko Paukun mukaan tuli huonoon kohtaan, ovat vaasalaiset jatkaneet siitä mihin jäivät.

– Se oli varmasti kaikille hankala ja vaikea tilanne. Olimme hyvässä vireessä ennen taukoa, joten se tuli meille vähän huonoon kohtaan. Tauko näkyi vähän sen jälkeen, kun palasimme kentälle ja oli vähän vaikea tulla taas pelaamaan. Kokovisiirin käyttö ei helpota asiaa, mutta se on kaikille sama, Paukku mietiskelee.

Sportin kausi jatkuu tiistaina KalPan vieraana.

Lähde: Liigan verkkosivut


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta