Shawn Huff oli ilmiliekeissä Eurocupissa, kun hänen edustamansa Ludwigsburg voitti jatkoajan jälkeen Le Mans Sarthen 75-81 (31-28, 66-66). Huff oli parketin pistehai nakuttamalla 21 pistettä.

Tiukka ottelu meni jatkoajalle, kun Le Mansin Chris Lofton (14/1) heitti kolmosellaan kotiyleisönsä riemuksi joukkueensa jatkoajalle summerin soidessa. Ludwigsburg vastasi viemällä jatkoajan alun 7-0 ja kykeni pitämään johtonsa päätökseen saakka. Huffin hyökkäyspelaaminen oli uomissaan, kun Susijengi-kippari upotti kakkosensa 2/5 ja kolmosensa 5/12. Pisteiden lisäksi vajaat 30 minuuttia pelannut Huff noukki 5 levypalloa ja jakoi 2 syöttöä.

Huffin lisäksi Ludwigsburgilta onnistui Jon Brockman, joka dominoi korin alla 12 pisteen ja 17 levypallon arvoisesti.

Sasu Salin ja Gran Canaria taas juoksivat Pallacanestro Reggianan ohitse päätösneljänneksellä Salinin heittäessä joukkueelleen 13 pistettä. Gran Canaria lähti päätösneljännekselle vain yhden pisteen johtoasemassa, mutta kanarialaiset veivät viimeisen kympin 23-10 ja pääsivät tuulettelemaan 76-67 (36-36) -voittoa kotikentällään.

Salinin saldoksi kirjattiin 13 pistettä ja 5 levypalloa 26 minuutissa. Salinia enemmän pisteitä Gran Canarialta teki vain Alen Omic, joka pussitti 17 pistettä ja kahmi 10 levypalloa.

(Lähde: Koripalloliitto)