IFK Mariehamnin seurapomo Peter Mattsson on tyytyväinen joukkueen uuden hankinnan, Jean-Christophe Coubronnen, saamiseen saarelle.

Viime kaudesta oppineena IFK on halunnut puolustukseen vahvan kivijalan ja hankinnat ovat tätä tavoitetta tukeneet. Kokenut Timi Lahti saa vierelleen kokeneen Coubronnen. Parivaljakko on tuttu jo FC Lahden takalinjoilta.

– FC Lahden aikanaan Jean-Christophe pelasi lisäksi Timi Lahden kanssa, joten he tuntevat toisensa hyvin jo siltä ajalta ja tulevat yhteen taas täällä meillä. Uskomme ja toivomme, että he ovat osana rakentamassa vahvaa puolustusta joukkueelle tulevalle kaudelle, Mattsson sanoo IFK Mariehamnin verkkosivuilla.

– Hän on rutinoitunut puolustuspelaaja, jolla on ollut vakaa asema liigassa useamman kauden ja nyt hän vahvistaa meidän takalinjojamme. Tunnemme hänet toki hyvin, koska hän on ollut kentällä vastassa useampana kautena. Hän on pelillisesti taitava puolustaja, joka on saanut oppinsa Ranskassa, Italiassa ja Portugalissa, Mattsson kehuu IFK Mariehamnin tuoretta kasvoa, Coubronnea.