Sergio Ramosta on kritisoitu paljon Mestarien liigan loppuottelun jälkeen. Real Madridin kapteeni oli monessa mukana, kun joukkue kaatoi Liverpoolin reilu viikko sitten Kiovassa 3-1.

Ramosia syyllistettiin monesta suunnasta Mohamed Salahiin avausjaksolla kohdistuneen kaksinkamppailun jälkeen. Ramos pelasi pallosta Salahin kanssa, minkä jälkeen egyptiläistähden olkapää meni sijoiltaan ja hän joutui jättämään kentän.

Viime päivinä Ramos on noussut negatiiviseen valoon myös Loris Kariuksen aivotärähdysspekulaatioiden johdosta. Karius teki kaksi katastrofaalista virhettä ottelussa sen jälkeen, kun Ramos oli osunut saksalaisvahdin päähän kyynärpäällään. On pohdittu, olisiko Ramosin aiheuttama tälli voinut vaikuttaa Kariuksen heikkoon loppupeliin.

Nyt Ramos on kommentoinut asiaa Cuatrolle.

– Hitto, he ovat antaneet tälle paljon huomiota, tälle Salah-jutulle.

– En halunnut puhua, koska kaikkea on paisuteltu. Hän tarttui kädestäni ensin ja kaaduin toiselle puolelle. Loukkaantuminen tapahtui toiseen käteen ja he sanovat, että käytin häneen judo-otetta.

– Sen jälkeen maalivahti (Karius) sanoi, että pökerrytin hänet kamppailussa. Enää puuttuu vain (Poolin hyökkääjä Roberto) Firmino sanomassa, että aiheutin hänelle flunssan koska hikipisarani osui häneen, Ramos sanoi ivallisena.

Ramos on keskustellut Salahin kanssa ottelun jälkeen, ja kaksikon välit ovat tiettävästi kunnossa.

– Hän olisi voinut pelata, jos olisi saanut piikin toisella jaksolla. Olen tehnyt niin joskus itse, mutta kun Ramos tekee jotain tällaista, se pysyy hiukan kauemmin.

Salah saattaa pelata Egyptin MM-miehistössä Venäjällä, jos olkapää ehtii kuntoutua. Ramos nähdään tuttuun tapaan Espanjan paita päällä turnauksessa.