Real Madrid koki viime yönä nöyryyttävän 3-0-tappion Sevillan vieraana La Ligassa. Joukkue jäi ensimmäisellä puoliajalla täysin kotijoukkueen jalkoihin ja peli oli taukovihellyksen tullessa käytännössä selvä. Sevillan kaksi ensimmäistä maalia iski Andre Silva ja kolmannen osuman potkaisi Wissam Ben Yedder näyttävästi ilmasta maaliin.

Real yritti vielä kiriä toisella puoliajalla, ja Luka Modric chippasikin pallon kertaalleen maaliin puoliajan alkupuolella, mutta VAR-tarkistuksen jälkeen osuma hylättiin paitsiona. Realin päävalmentaja Julen Lopetegui yritti saada muutosta peliin vaihdoilla. Ensin hän teki tuplavaihdon 59. minuutilla ja viimeisen vaihtonsa hän käytti 70. minuutilla, kun Dani Ceballos korvasi kentällä uuraastaneen Modricin.

Aikaiset vaihdot kuitenkin kostautuivat, kun noin vartti ennen pelin loppua tähtipakki Marcelo joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. Tämän myötä Real pelasi ottelun loppuun vajaalla.

Ottelun jälkeen Marcelo kommentoi loukkaantumistaan vähäsanaisesti.

– Tuli kolhu, mutta tappio satuttaa enemmän, Marcelo totesi pressille.

Päävalmentaja Lopetegui puhui myös brasilialaisen loukkaantumisesta tällinä, mutta sanoi odottavansa tämän päivän tutkimuksia.

Kaksikon puheista pystyy kuitenkin lukemaan rivien välistä, että loukkaantuminen ei ole vakava. Marcelon pitkä poissaolo olisi takaisku, sillä joukkueen avauskokoonpanon miehistä puuttuu jo Isco kuukauden päivät.