Toronto Maple Leafs jatkoi vahvaa kuntoaan voittamalla Vancouverin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä maalein 5-1. Auston Matthews teki ottelussa kaksi maalia ja venytti samalla maaliputkensa seitsemän ottelun mittaiseksi. Kaksi osumaa nostivat hänet myös NHL:n maalitilaston ykköspaikalle ja ensimmäiseksi pelaajaksi, joka on tällä kaudella osunut kymmenen kertaa.

Pistepörssin kolmonen, Mitch Marner, kirjasi kaksi syöttöpistettä. Voitto nosti Toronton myös ”kanadalaisdivisioonan” kärkipaikalle.

Sunnuntain NHL-ohjelma on perinteisesti poikkeuksellinen. Luvassa on viisi ottelua, jotka kaikki alkavat eurooppalaisittain hienoon aikaan – Washington ja Philadelphia aloittavat pelinsä jo 19.00 Suomen aikaa ja neljä muuta ottelua alkavat jo kello 22.00. Tämä johtuu luonnollisesti siitä, että ensi yönä pelataan NFL:n finaali Super Bowl ja on puhdasta järjen käyttöä olla pelaamatta mitään muuta samaan aikaan.

V sport kanavat ja Elisa viihde Viaplay näyttävät sunnuntain NHL-ottelut, suomalaisena herkkupalana myös Columbuksen ja Carolinan kohtaamisen sekä luonnollisesti myös Super Bowlin. Kanavaa voi seurata myös ilmaiseksi tämän viikonlopun ajan.