Sebastian Aho oli Carolinan sankari, kun hän teki hattutempun joukkueen voittaessa Islandersin.

Aho teki kauden toisen hattutemppunsa siivittäessään Hurricanesin voittoon. Teuvo Teräväinen osallistui talkoisiin kahdella syöttöpisteellä.

Miro Heiskanen sai niin ikään kaksi syöttöpistettä Dallasin kaataessa Anaheimin 4-0. Jani Hakanpää ja Esa Lindell saivat myös tililleen syöttöpisteet. Mikael Granlund pääsi pitkästä aikaa maalin makuun, kun Nashville voitti Los Angelesin. Granlund sai myös syötön yhteen osumaan kuten myös Juuso Pärssinen. Juuse Saros torjui 31 laukausta päästäen kolme selkänsä taakse.

Anton Lundell oli tehokkaana maalilla ja syötöllä, kun Florida upotti Minnesotan 5-3. Eetu Luostarinen onnistui myös maalinteossa ja Aleksander Barkov syötti yhden maalin. Patrik Laine teki maalin Kaapo Kähkösen selän taakse ja syötti yhden, kun Columbus voitti San Josen 5-3. Kähkönen torjui 24 kertaa ja Joonas Korpisalo Columbuksen maalilla 23 kertaa. Ville Husso nappasi 23 kiekkoa kiinni, mutta se ei riittänyt Detroitin hävitessä Philadelphialle 2-1. Ukko-Pekka Luukkonen esiintyi jälleen vahvasti Buffalon maalissa torjuen 34 kertaa Sabresin kaataessa Anaheimin 6-3. Artturi Lehkonen syötti yhden osuman Coloradon voittaessa voittomaalikilpailussa Seattlen 2-1.

NHL:n viime yön tulokset:
Calgary-Tampa Bay 6-3
Florida-Minnesota 5-3
Detroit-Philadelphia 1-2
Columbus-San Jose 5-3
Montreal-Toronto 3-2 ja.
Buffalo-Anaheim 6-3
Ottawa-Winnipeg 1-5
Islanders-Carolina 2-5
Dallas-Arizona 4-0
St. Louis-Chicago 3-5
Nashville-Los Angeles 5-3
Seattle-Colorado 2-1 vl.
Vancouver-Edmonton 2-4
Vegas-Washington 6-2