Sebastian Aho oli Carolinan ykkösnimi New Yorkissa, Roope Hintz iski tärkeän osuman ja suomalaisvahdit vakuuttivat.

Aho teki maalin ja syötti kaksi, kun Carolina haki pisteet Rangersin vieraana 4-2-voitolla. Teuvo Teräväinen sai syöttöpisteen ottelussa.

Roope Hintz ampui Dallasille tärkeän maalin pudotuspelien kannalta, kun se voitti Tampa Bayn 1-0.

Aleksander Barkov tarjoili syötön yhteen Floridan maaliin jatkoaikavoitossa Anaheimista ja Kasperi Kapanen syötti yhden Pittsburghin maaleista. Syöttöpisteille pääsivät myös Seattlen Joonas Donskoi, Arizonan Matias Maccelli, Buffalon Henri Jokiharju sekä New Jerseyn Janne Kuokkanen.

Suomalaisvahdit olivat loistovireessä, kun Juuse Saros piti maalinsa puhtaana ja Kaapo Kähkönen päästi yhden Nashvillen voittaessa jatkoajan jälkeen San Josen 1-0. Saros tarvitsi nollapeliinsä 25 torjuntaa, kun taas Kähkönen joutui urakoimaan 40 torjuntaa.

Ville Husso torjui 39 kertaa johdattaessaan St. Louisin 4-2-voittoon Bostonista. Mikko Koskinen joutui antautumaan viidesti ja torjui 18 kertaa Edmontonin hävitessä Minnesotalle.

NHL:n viime yön tulokset:
Florida-Anaheim 3-2 ja.
Washington-Philadelphia 9-2
Rangers-Carolina 2-4
Toronto-Buffalo 2-5
Boston-St. Louis 2-4
Detroit-Ottawa 1-4
Islanders-Pittsburgh 5-4 vl.
Minnesota-Edmonton 5-1
Nashville-San Jose 1-0 ja.
Chicago-Los Angeles 2-5
Calgary-Seattle 5-3
Dallas-Tampa Bay 1-0
Vancouver-Vegas 5-4 ja.
Arizona-New Jersey 2-6

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.