Carolina Hurricanes varmisti kaksi maalia tehneen Sebastian Ahon siivittämänä pudotuspelipaikkansa viime yönä.

Aho teki kaksi osumaa sekä voittomaaliksi jääneen maalin Carolinan voittaessa Buffalon 5-3. Teuvo Teräväinen teki niin ikään maalin ja Antti Raanta torjui 18 kertaa.

Joel Armia pääsi myös maalin makuun, kun Montreal päihitti New Jerseyn 7-4. Mikael Granlundille kirjattiin syöttöpiste ja Juuse Sarokselle 27 torjuntaa Nashvillen voittaessa Ottawan 3-2.

Harri Säteri pelasi ensimmäisen pelinsä Arizonan paidassa, mutta joutui antautumaan viidesti Vancouverin napatessa 5-1-voiton. Kevin Lankinen joutui antautumaan kahdesti, mutta Chicago jäi nollille Seattlen hakiessa pisteet 2-0-voitolla. Kaapo Kähkönen tuli kesken pelin maaliin ja oli päästämättä maalia torjuen neljä kertaa.

NHL:n viime yön tulokset:
Carolina-Buffalo 5-3
Ottawa-Nashville 2-3
New Jersey-Montreal 4-7
Rangers-Penguins 3-0
Columbus-Philadelphia 1-4
Chicago-Seattle 0-2
Dallas-Toronto 3-4 ja.
Arizona-Vancouver 1-5
Los Angeles-Edmonton 2-3
San Jose-Calgary 2-4

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.