Sebastian Aho ja Artturi Lehkonen olivat joukkueidensa sankareita viime yön NHL-kierroksella.

Carolina oli Torontoa vastaan pinteensä, mutta Aho iski kaksi maalia viimeisen 1,5 minuutin aikana vieden ottelun jatkoajalle. Ahon tasoitusmaali tuli vain seitsemän sekuntia ennen loppua. Carolina kuittasi lopulta voiton voittomaalikisassa. Aho syötti myös yhden Carolinan maaleista.

Artturi Lehkonen teki Coloradon voittomaalin jatkoajan viimeisellä sekunnilla, kun Colorado kaatoi Edmontonin 3-2. Lehkonen syötti myös yhden maaleista. Miro Heiskanen kirjautti syötön Dallasin kaataessa Los Angelesin 4-1. Mikael Granlund sai niin ikään syöttöpisteen, mutta San Jose hävisi Columbukselle 2-4.

Kaapo Kakko avasi Rangersin maalihanat Pittsburghia vastaan 7-4-voitossa. Valtteri Puustinen vastasi yhdestä Pittsburghin maalista.

Juuse Saros torjui Nashvillelle voiton, kun Seattle kaatui 4-1. Saros torjui 23 kertaa. Joonas Korpisalo torjui Ottawalle 4-3-jatkoaikavoiton Islandersista. Korpisalolle kertyi 30 torjuntaa. Ukko-Pekka Luukkosen suojiin tarttui tällä kertaa 22 kumilätkää, mutta Detroit piti pisteet 4-1-voitolla. Kaapo Kähkönen otettiin vaihtoon ennen ensimmäisen erän loppua, kun selän taakse oli mennyt kolme kiekko 1-4-tappiossa Arizonalle. Torjuntoja Kähköselle ehti kertyä 12.

NHL:n viime yön tulokset:
Detroit-Buffalo 4-1
Islanders-Ottawa 3-4 ja.
Pittsburgh-Rangers 4-7
Arizona-New Jersey 4-1
Florida-Tampa Bay 3-5
Columbus-San Jose 4-2
Boston-Philadelphia 6-5