Sarjan kärjestä putoamistaisteluun? – Southamptonin tuska syvenee

© Kuva: Getty Images

Southampton kärsi maanantai-iltana Englannin Valioliigassa 0-1-tappion Evertonille. Tämä oli joukkueelle jo kahdeksas häviö yhdeksään edelliseen sarjapeliin. Southampton on sarjassa nyt 14:tenä, eroa putoamisviivan alla olevaan Fulhamiin enää seitsemän pistettä.

Kauden alku oli “Saintsille” mainio, sillä 17 ensimmäisessä pelissä tappioita tuli vain neljä. Marraskuussa se oli hetken jopa Valioliigan kärkipaikalla. Kaikki näytti hyvältä, mutta nyt joukkue on ajautunut säilymistaisteluun.

– 30 pistettä ei riitä säilymiseen. Tarvitsemme lisää pisteitä, Southampton-luotsi Ralph Hasenhüttl totesi maanantain tappion jälkeen BBC Sportille.

Evertonia vastaan Saintsilla oli muutama hyvä maalipaikka, mutta lopputulos oli valitettavan tuttu.

– Olemme tilanteessa, jossa emme saa tehtyä tarpeeksi maaleja, mikä vaikeuttaa voittamista. Meillä on haasteita laittaa pallo verkkoon. Huolimatta tämän hetken haasteista ja loukkaantumisista, näin kentällä joukkueen, joka taisteli loppuun asti, hän jatkoi.

Southampton on tehnyt yhdeksässä edellisessä sarjapelissään vain viisi maalia, kahdessa viimeisimmässä ei ainuttakaan. Joukkue on tuskaillut maalinteon kanssa etenkin ottelujen loppupuolella – toisella jaksolla se on osunut ainoastaan yhden kerran 14 edellisessä pelissään Valioliigassa.

Helmikuun alussa Southampton kärsi nöyryyttävän 0-9-tappion Manchester Unitedille. Edellinen voitto Valioliigassa on tammikuulta Arsenalia vastaan. Nyt alla on siis yhdeksän voitotonta peliä, ja Hasenhüttl painottaa, että pisteitä on pakko alkaa taas kerätä.

– Kaikki tietävät, että ensimmäisen voiton saaminen on tärkeintä. Me taistelemme sen eteen.

Seuraava mahdollisuus palata voittojen tielle on tämän viikon lauantaina, kun Southampton kohtaa sarjajumbo Sheffield Unitedin.

Valioliiga jatkuu jo tiistai-iltana ottelulla Manchester City-Wolves. Valioliiga näkyy Elisa Viihde Viaplaylla ja V sportin kanavilla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.