Jürgen Klinsmann on vapaa pelastamaan Englannin EURO2016-painajaisesta, kirjoittaa Daily Mirror.

Yhdysvaltojen maajoukkueen päävalmentaja Jürgen Klinsmann on vedonlyöntitoimistojen tämän hetkinen suosikki Englannin uudeksi käskyttäjäksi. Roy Hodgson irtisanoutui pestistään heti nöyryyttävän EM-jatkopelitappion Islantia vastaan jälkeen.

Klinsmannin nykyinen sopimus on voimassa vuoden 2018 MM-kisoihin. Yhdysvaltojen futispomo Sunil Gulati on lähteen mukaan todennut, ettei kukaan seiso saksalaisen tiellä, mikäli hän haluaa jättää pestinsä.

– Haluamme tehtävään parhaan miehen, eikä ulkomainen vaihtoehto ole poissuljettu, Daily Mirrorin englantilaislähde puolestaan totesi.

– Uuden managerin on kuitenkin osoitettava, että hän on täysin sitoutunut St George’s Parkissa luomaamme filosofiaan. Se on käytössä kaikissa Englannin maajoukkueissa aikuisista alaspäin.

Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen luotsi Gareth Southgate on ilmoittanut, ettei ole käytettävissä tehtävään.

Jürgen Klinsmann valittiin Yhdysvaltojen päävalmentajaksi heinäkuussa 2011. Sitä ennen hän ehti valmentaa Saksan maajoukkuetta ja Bayern Müncheniä. Yhdysvallat eteni kesäkuussa pelatussa Copa Americassa pronssiotteluun, mutta hävisi sen Columbialle.