Ruotsi jatkaa oman alkulohkonsa kärjessä ja voi jo katsella kohti puolivälieriä kaadettuaan sunnuntaina Slovakian maalein 3-1. Slovakia sen sijaan on tappion myötä kahden pakkovoiton edessä, kun vastaan asettuvat vielä Italia ja Tanska.

Ruotsi hallitsi ottelua alusta saakka ja ensimmäinen erä oli ehtinyt juuri puolen välin yli, kun Gustav Nyquist iski ylivoimalla johtomaalin. Mikael Backlund niittasi 2-0-maalin vain 12 sekuntia ennen erän päättymistä – jälleen ylivoimalla.

Slovakian valmennusjohto yritti herätellä joukkuetta vaihtamalla erätauolla maalivahtia. Varsin hyvän erän kahdesta takaiskusta huolimatta pelannut Jan Laco sai tehdä tilaa Jaroslav Janusille.

Maalivahdin vaihto tuntui myös tehoavan, sillä Slovakia pääsi peliin mukaan ja erän puolivälissä Martin Marincinin laukaus pomppi hiukan onnekkaastikin Ruotsin maaliin. Slovakialla oli paikkansa tasoitukseenkin, mutta enempiä osumia ei toisessa erässä nähty.

Kolmannen erän alkuun Magnus Nygren vei Ruotsin uudestaan kahden maalin johtoon ja tämän jälkeen peli pysyi ruotsalaisten hallussa, eikä Slovakia kovasta yrityksestään huolimatta enää päässyt peliin kunnolla mukaan.