Robert Helenius nyrkkeilee ensi yönä uransa tärkeimmän ottelun, kun hän kohtaa toistamiseen Adam Kownacki. Vedonlyöjien papereissa Helenius on altavastaajana, mutta Helenius on itse toista mieltä.

Helenius kohtasi Kownackin edellisen kerran maaliskuussa 2020 ja tuolloin Helenius voitti ottelun neljännessä erässä teknisellä tyrmäyksellä. Tällä hetkellä Heleniusta pidetään kuitenkin altavastaajana.

– En näe itseäni altavastaajana, joten en tiedä mistä puhut, Helenius vastasi kipakasti toimittaja Crystina Poncherin tekemään kysymykseen matsin ennakkolehdistötilaisuudessa.

– En ole koskaan nähnyt itseäni sillä tavalla. Tiedä mihin pystyn kehässä ja suunnittelen tekeväni sen uudestaan, kuten ensimmäisessä kohtaamisessa, Helenius jatkoi.

Heleniuksen ja Kownackin ottelun jälkeen nyrkkeillään odotettu Tyson Furyn ja Deontay Wilderin välinen kohtaaminen. Raskaansarjan nyrkkeilyn superilta Las Vegasista nähdään yksinoikeudella Viaplayn PPV-lähetyksenä.

Ilta on katsottavissa Viaplay PPV-lähetyksenä hintaan 49,95€. Lisätietoja ajankohtaisista ja tulevista PPV-tapahtumista löytyy täältä.