Gonzalo Omar Basile on Robert Heleniuksen seuraava este matkalla kohti MM-ottelua. Läpeensä tatuoitu argentiinalaisnyrkkeilijä ei aio olla Suomessa turistin asemassa.

Helenius ja Basile iskevät yhteen lauantaina Hartwall Arenalla järjestettävässä ALL IN Fight Night -nyrkkeilyillassa Helsingissä.

– Nyrkkeilyssä pitää edetä askel kerrallaan, ja aika näyttää mitä tämän ottelun jälkeen tapahtuu. Haluan voittaa täällä ja palata juhlimaan joulua perheeni kanssa voittajana. Helenius on erittäin hyvä ja vahva nyrkkeilijä, mutta hän on kuitenkin ihminen, joten hänelläkin on heikkoutensa. Argentiinassakin on vahvoja taistelijoita. Olen kohdannut monia erilaisia nyrkkeilijöitä, joten en todellakaan ole tullut tänne asti pelkäämään vaan hoitamaan homman, Basile sanoi.

ALL IN FIGHT NIGHT -tapahtuma Hartwall-areenalla 17.12. Suomen ammattinyrkkeilyn huipuista lavalla ovat Niklas Räsänen, Eva Wahlström, Edis Tatli ja Robert Helenius. Liput tapahtumaan myy Lippu.fi, ja Viaplay näyttää tapahtuman suorana.

Lähde: ALL IN -illan tiedote.