Eurooppa-liigassa pelattiin torstaina 3.karsintakierroksen ensimmäiset osaottelut.

Suomalaispelaajien joukkueista tositoimissa olivat Lukas Hradeckyn Bröndby, Joona Toivion Molde, Riku Riskin Rosenborg sekä Kasper Hämäläisen ja Paulus Arajuuren Lech Poznan.

Toivio uurasti kentällä täydet minuutit, kun Molde pelasi vieraskentällä 1-1-tasapelin ukrainalaisen Zoryan vieraana. Molde nousi pelissä 89. minuutin kohdalla tasoihin, kun Sander Svendsen onnistui maalinteossa.

Riski pelasi Toivion tavoin koko ottelun, kun Rosenborg pelasi vieraskentällä maalittoman tasapelin turkkilaisen Karabüksporia vastaan.

Lech Poznan puolestaan kärsi vieraskentällä 0-1-tappion islantilaiselle Stjarnanille. Hämäläinen pelasi avauskokoonpanossa ja hänet otettiin vaihtoon 70. minuutin kohdalla. Arajuuri sen sijaan istui penkillä koko ottelun.

Hradecky pelasi koko pelin Bröndbyn maalilla, kun Club Brugge oli vahvempi kotikentällään 3-0.

Toiset osaottelu pelataan ensi viikolla, jolloin kaikki ”suomalaisjoukkueet” toimivat kotijoukkueina.