Rosenborgin kausi ei missään nimessä ole ollut huono. Huuhkajahyökkääjä Riku Riskin norjalaisseura on sarjataulukossa kakkosena ja kamppaili itsensä jatkoon myös Eurooppa-liigan karsinnoissa.

Paljon on silti tapahtunut. RBK hävisi euroavauksessaan kotona Sligolle ja tämä riitti johtokunnalle – päävalmentaja vaihtui. Sligo kaatui vieraissa ja edessä on turkkilaisen Karabüksporin kohtaaminen.

– Sitä ennen kohtaamme kuitenkin Joonan Molden sunnuntaina joka on ollut vakuuttavassa iskussa. Näissä peleissä kaikki on kuitenkin auki, Riski kertoo OrsaSportin verkkosivuilla.

– Kåre Ingebrigtsen, uusi valmentajamme, on tuonut paljon uusia ideoita ja energiaa peliimme ja meillä on siksi erinomainen paikka kuroa eroa Moldeen kiinni sunnuntaina.

Muutoksia on tapahtunut myös pelaajistossa ja tavallaan pakka on tällä hetkellä hiukan levällään.

– Pelaajia on tullut ja mennyt ja aika kapealla materiaalilla menemme tällä hetkellä. Oma pelipaikka on uuden valmentajan papereissa vielä kysymysmerkki mutta olen pelannut vahvan alkukauden ja uskon että pelaan 90-minuuttisia koko ajan myös jatkossa, Riski miettii.