Olympiakultaa ja maailmanmestaruuden voittanut New York Rangersin superhyökkääjä Rick Nash ei ole päässyt huippukuntoon paluunsa jälkeen.

Nash missasi 20 ottelua luumustelman vuoksi. Hän palasi maaliskuun alussa ja on nyt pelannut neljässä ottelussa ilman tehopisteitä. Ennen loukkaantumista 50 ottelussa syntyi tehot 12+21.

– On ollut tosi vaikea löytää huippuvirettä pitkän poissaolon jälkeen, Nash kertoo ESPN:lle.

– Jalkani tuntuvat kyllä ihan hyviltä, mutta ei tämä helppoa ole. Kaikenlaista korvaavaa fysiikkaharjoittelua voi toki aina loukkaantuneena tehdä, mutta pelinopeuden ja ajoitusten harjoitteleminen ei onnistu. Ainoa tapa on saada vain pelejä mahdollisimman paljon.

– Kädet eivät ole tällä hetkellä riittävän pehmeät. Syötöt, laukaukset, kaikki. Minulla on ollut loistavia paikkoja viime peleissä, mutta vaistoni ei toimi samalla tavalla kuin ennen loukkaantumista. Käsien löytäminen ottaa aikansa, vielä ne eivät tee, mitä aivot käskevät, Nash sanoi.

– Palaaminen loukkaantumisen jälkeen on aina hermostuttava asia. Olisi pyrittävä pitämään oma pelaaminen mahdollisimman yksinkertaisena. Ehkä olen yrittänyt hiukan liikaa hiukan vaikeita juttuja, Nash myönsi.