Ranskan pääsarjapelaaja koronan takia tehohoidossa ja keinotekoisessa koomassa – koko joukkue tukena

© Kuva: Getty Images

Ranskan jalkapallon Ligue 1:n HSC Montpellieria painaa tällä hetkellä suurempikin huoli kuin koronavirustilanne yleisesti. 23-vuotias keskikenttäpelaaja Junior Sambia makaa tällä hetkellä sairaalassa tehohoidossa keinotekoiseen koomaan vaivutettuna.

Sambia otettiin sisään sairaalaan tiistaina hänen kärsittyään vatsavaivoista ja hengitysvaikeuksista. Ensimmäinen koronatesti tuotti negatiivisen tuloksen, mutta pelaajan vointi heikkeni nopeaa tahtia.

Perjantaina otettu toinen testi näytti kuitenkin jo positiivista ja Samba on tällä hetkellä teho-osastolla hengityskoneessa ja keinotekoiseen koomaan vaivutettuna.

– Hänen tilansa on vakaa. Hänen vointinsa ei ole huonontunut eikä parantunut. Tämä on todella raskasta. Hän on todennäköisesti saanut tartunnan ostoksilla käydessään, Sambian neuvonantaja Frederic Guerra sanoi Le Parisienille.

Tilanne luonnollisesti painaa koko Montpellierin joukkuetta ja pelaajista Andy Delort julkaisi somessa kuvan koko joukkueesta viestillä: ”Me olemme yhtä perhettä. Pysy vahvana!”


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta