Ranskalaislehti L’Equipe: Neymar jäämässä PSG:hen

© Kuva: Getty Images

L’Equipe -ranskalaislehti kertoo, ettei PSG ole kiinnostunut Barcelonan tai Real Madridin pelaajista vaihtokaupassa Neymariin, vaan isosta kasasta rahaa. Neymar ei lehden mukaan liiku Pariisista alle 222 miljoonan euron.

Neymarin tulevaisuudesta on puhuttu koko kesän, eikä spekuloinnille näy loppua. Barcelonan on huhuttu tarjoavan rahaa plus pelaajia saadakseen brasilialaisen takaisin riveihinsä. Raporttien mukaan mahdollisessa vaihtokaupassa Barca on tarjonnut joko Ivan Rakiticia, Philippe Coutinhoa, Ousmane Dembeleä tai Samuel Umtitia.

PSG on kuitenkin tyrmännyt raha plus pelaaja tarjouksen. Seura haluaa tähdestään vähintään 222 miljoonaa euroa eli saman hinnan, jonka se itse pulitti Barcelonalle vuonna 2017.

L’Equipe myös kertoo, että PSG on tyrmännyt Real Madridin tarjouksen, joka sisälsi walesilaisen Gareth Balen ja 90 miljoonaa euroa.

Vaikka Neymar itse on osoittanut halukkuutensa jättää PSG:n, näyttää vahvasti, että hän on jäämässä Pariisiin. PSG leireilee tällä hetkellä Kiinassa ja Neymar on joukkueen mukana.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.