Ranskan ja Nigerian välinen neljännesvälieräottelu päättyi Les Bleusin 2-0 voittoon.

Ottelun alku oli hyvin tasainen ja molemmat joukkueet rakentelivat tilanteita vastustajansa maalilla. Parhaimmat maalintekopaikat nähtiin kuitenkin Nigerian maalilla. Paul Pogba pääsi pommittamaan suoraan syötöstä kuudentoista rajalta, mutta hyvän ottelun pelannut nigerialaismaalivahti Vincent Enyeama torjui laukauksen. 0-0 lukemissa lähdettiin tauolle.

Kun toista jaksoa oli pelattu noin kymmenen minuuttia, nähtiin ottelussa erittäin ruma taklaus, kun Blaise Matuidi tuli suoraan jalkapohja edellä Nigerian Ogenyi Onazia. Matuidi selvisi kuitenkin vain keltaisella kortilla, vaikka tässä turnauksessa vähemmästäkin on punainen lappu noussut. Onazi loukkaantui tilanteen seurauksena ja hänet jouduttiin ottamaan vaihtoon.

Ranska sai vauhtia peliinsä reilun tunnin pelin jälkeen, kun Olivier Giroud vaihdettiin pois kentältä ja hänen tilallensa tuli nuori Antoine Griezmann. Karim Benzemalla oli hetkeä myöhemmin avopaikka, mutta Enyeama selvitti tilanteen jälleen Nigerian maalilla. Ranskan painostus tuotti tulosta noin kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Pogba puski pallon maaliin Enyeaman virheellisen ulostulon seurauksena. Ranska hallitsi ottelua loppuun asti ja Joseph Yobo laittoi pallon vielä omaan maaliin lisäajalla ja viimeisteli loppunumerot 2-0 Ranskalle.

Nigeria oli todella surkea tänään, eikä joukkue näyttänyt mitään taistelemisen merkkejä, vaikka se oli tappiolla. Ranskalaiset etenivät ansaitusti jatkoon.