© Kuva: Getty Images

Rahoittaja kadoksissa, seura kuilun partaalla – fanit maksoivat managerin sakot

Englantilaisseura Morecambella ei mene kovin ruusuisesti Kakkosliigassa, mutta viikonloppu osoitti, että ainakin uskoa parempaan huomiseen edelleen on.

Seura on vakavissa taloudellisissa vaikeuksissa ja sai myös siirtokiellon Englannin liigalta taloustilanteensa takia, sillä pelaajayhdistys on joutunut maksamaan pelaajien palkkoja osittain.

Brasilialainen liikemies Diego Lemos osti seuran syyskuussa ja lupaili vankkaa rahoitusta, mutta miestä ei ole näkynyt maassa sitten marraskuun. Kaksi seuran johtajista erosi lisäksi joulukuussa.

– Kaikki ovat yhdessä hakemassa ratkaisuja moniin Morecambe FC:n ongelmiin, jotka ovat suoraa seurausta herra Lemosin jatkuvasta poissaolosta ja siihen että hän on jättänyt tuomatta luvattua rahaa seuraan, Morecambe tiedotti.

17. joulukuuta pelatussa ottelussa Cheltenhamia vastaan manageri Jim Bentley sai lisäksi komennuksen katsomoon ja sen seurauksena kahden ottelun toimitsijakiellon ja 1000 punnan sakot. Tässä kohtaa fanit kuitenkin kokosivat rivinsä ja keräsivät sakkosumman keskuudestaan. Summa luovutettiin BBC Sportin mukaan silminnähden liikuttuneelle Bentleylle lauantaisen Notts County -ottelun yhteydessä.

Morecambe voitti lauantain ottelun maalein 4-1 ja on Kakkosliigassa sijalla 17.