Valioliigan huhugeneraattori pyörii punaisella, kun siirtoikkunan päätös häämöttää. Brittitabloidit vetävät etusivun otsikoita lähes jokaisen huippupelaajan yhteydessä, mutta tämän päivän Daily Star, jota muuten ei pidetä kaikkein luotettavimpana lähteenä asiantuntijapiireissä, tempaisi oikein kunnolla.

Kyseisen aviisin armoitetut journalistit olivat nimittäin löytäneet ”varmoja” lähteitä sille, että Juventuksen argentiinalainen Paulo Dybala olisi ”halukas” siirtymään Liverpooliin – viimeistään kauden päättyessä.

Dybalalla on aivan todistetustikin ollut pientä hankausta Juventuksen kanssa jatkosopimuksensa yksityiskohdista, mutta se, että pelaaja olisi ikään kuin suutuspäissään säntäämässä ulos neuvotteluista ei valitettavasti pidä tälläkään kertaa paikkaansa.

Luonnollisesti Daily Starin ”lähteet” kertovat, että Liverpool on herkeämättä valmistelemassa kaikkien aikojen sopimuspakettia argentiinalaiselle.

Näitä laatulehtiä lukiessa kannattaa aina pitää mielessä se, että totuudella ei välttämättä ole asioiden kanssa mitään merkitystä, pääasia, että klikkejä syntyy.

Ja klikkejä syntyy varmaan taas helmikuun toisella viikolla, kun Valioliiga palaa talvitauolta. Näet kaikki Valioliigan ja FA cupin ottelut Elisa viihde Viaplaystä sekä V Sportin kanavilta.