Pukki vs Forss – nyt on panosta!

© Kuva: Getty Images

Englannin Championshipissa on tarjolla todellinen huippukamppailu keskiviikkona. Vastakkain ovat sarjaa johtava Norwich ja sarjan kakkonen Brentford. Samalla kohtaavat kaksi eri ikäpolven Huuhkaja-hyökkääjää. Norwichin paidassa maaliputkeaan yrittää jatkaa Teemu Pukki ja Brentfordin Marcus Forss odottaa saumaa päästä vaihdosta kentälle osumaan jälleen.

Ottelun lähtökohta on maukas. Jos Norwich voittaa, jää Brentford kymmenen pisteen päähän. Kymmenen pisteen kurominen umpeen ei olisi Brenfordilta enää todennäköistä, joten Kanarialintujen näkökulmasta yksi paha kilpailija olisi poissa nousuhaaveiden tieltä. Luonnollisesti voitto pitäisi myös Norwichin eron kahteen muuhun kilpailijaan, Watfordiin ja Swanseaan, turvallisena.

Toisaalta Brentfordin voitto tiivistäisi nousukamppailua runsaasti. Norwich olisi enää neljän pisteen päässä ja hyvinkin saavutettavissa.
Norwich lähtee otteluun kotikentällään suosikkina. Joukkueen vire on hyvä: joukkue on voittanut viisi ottelua putkeen ja näissä peleissä Teemu Pukki on tehnyt viisi voittomaalia!

Yhteensä Pukki on osunut voittoputken aikana seitsemän kertaa ja noussut Championshipin maalitilaston kolmoseksi. Marcus Forssin rooli on jäänyt viime aikoina vähäisemmäksi, mutta mitä suurimmalla todennäköisyydellä jossain vaiheessa ottelua nähdään kaksi suomalaishyökkääjää samaan aikaan kentällä.

Championshipin muista kärkijoukkueista Watford kohtaa Wycomben kotonaan ja Swansea matkustaa Stoken vieraaksi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.