Patrik Laine ja Mikko Koskinen olivat viime yön suomalaisnimet NHL:ssä. Laine taituroi upean osuman ja Koskinen piti maalinsa puhtaana.

Laine palasi maalin makuun veivatessaan komean maalin Columbuksen voittaessa New Jerseyn 4-3. Maali oli Laineelle kauden 20. Hän sai ottelussa myös yhden syöttöpisteen.

Koskinen torjui 39 kertaa Edmontonin kaataessa Philadelphian 3-0. Nollapeli oli Koskiselle ensimmäinen sitten marraskuun 2019.

Sebastian Aho pääsi maalin makuun Teuvo Teräväisen syötöstä, mutta Carolina hävisi jatkoajalla Detroitille. Kaksikko oli järjestelemässä yhdessä 172 maaliaan, joka on samalla uusi seuraorganisaation ennätys. Antti Raanta torjui Carolinan maalilla 37 kertaa.

Artturi Lehkonen teki myös maalin, mutta Montreal taipui Winnipegin vieraana 4-8. Erik Haula sai syöttöpisteen Bostonin maaliin, mutta Anaheim nappasi pisteet.

NHL:n viime yön tulokset:
Columbus-New Jersey 4-3
Tampa Bay-Ottawa 5-2
Philadelphia-Edmonton 0-3
Detroit-Carolina 4-3 ja.
Minnesota-Calgary 1-5
Winnipeg-Montreal 8-4
Colorado-Islanders 5-3
Vegas-San Jose 3-1
Anaheim-Boston 4-3

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.