KHL-seura Slovan Bratislavan suomalaishyökkääjä Teemu Ramstedt on varsin aktiivinen mielipidevaikuttaja kiekkopiireissä.

Myös Jääkiekon pelaajayhdistyksen varapuheenjohtajana toimiva Ramstedt otti tänään kantaa MTV3:n uutiseen, jossa väitettiin aluksi, että Liiga-pelaajilla on työehtosopimus, vaikka kyseessä on yleissopimus.

– Kun Maikkarilla 2 toimittajaa kertoo edelleen meillä olevan työehtosopimus, Todetaan sadannen kerran että ei ole, kertoi Ramstedt Twitterissä.

– Viime neuvotteluissa yritimme saada työehtosopimusta aikaiseksi mutta Liiga ei halunnut. Pärjäämme toki yleissopimuksellakin vaikka ei sama, jatkoi ”Ramu”

Entinen Leijona-pelaaja ja Pelicansin valmentaja Pasi Nurminen päätti avata sanaisen arkkunsa ja ohjeistaa Ramstedtia ”isällisesti”.

– Ramu,Kunnioita työnantajaasi ja keskity siihen mistä palkkasi maksetaan! Loppuelämän voit ottaa kantaa ja vaikuttaa!Nyt pelaa,se on parasta! kirjoitti Nurminen.

Teemu Ramstedt

@teemuramstedt

Teemu Ramstedt

@teemuramstedt
Kun Maikkarilla 2 toimittajaa kertoo edelleen meillä olevan työehtosopimus, Todetaan sadannen kerran että ei ole. #Yleissopimus #SJRY #Liiga
Viime neuvotteluissa yritimme saada työehtosopimusta aikaiseksi mutta #Liiga ei halunnut. Pärjäämme toki yleissopimuksellakin vaikka ei sama

Pasi Nurminen

@Liipolan_Hasek

MTV Jääkiekko

@mtvjaakiekko
Kokeneilla suomalaisvalmentajilla huoli SM-liigan työehtosopimuksesta – "Ei mene mun jakeluun
mtv.fi/sport/jaakiekk…
Ramu,Kunnioita työnantajaasi ja keskity siihen mistä palkkasi maksetaan!
Loppuelämän voit ottaa kantaa ja vaikuttaa!Nyt pelaa,se on parasta!