Parin viime kauden alisuorittaja – nyt mestarivalmentajan alaisuudessa: ”Koitetaan palauttaa voittamisen kulttuuri”

© Kuva: Pekka Mäntylä

SJK tuli ryminällä Veikkausliigaan alasarjoista muutama vuosi sitten. Joukkue kuittasi Suomen cupin ja Suomen mestaruuden ja sitä kautta selässä olleet kultaiset numerot olivat perustellut. Simo Valakarin lähdön jälkeen suunta on ollut alaspäin: useampi eri nimekäs valmentaja yritti kurssin kääntöä takaisin ylös, mutta turhaan.

Nyt SJK:n seurajohto lähti uudelleenrakennukseen, rakennusmestarina viime kauden päätteeksi Suomen mestaruutta juhlinut kaupungin oma poika Jani Honkavaara. ”Honsu” Honkavaara sanookin ykköstavoitteeksi kunnian palauttamisen.

– Jonkinlaista kunnianpalautusta tässä haetaan. Menestyksen suhteen täällä on ollut hieman hiljaista viime vuosina, joten nyt koetetaan palauttaa voittamisen kulttuuri, Honkavaara sanoo Veikkausliigan verkkosivuilla.

Kahden edelliskauden sijoitus, yhdeksäs, on SJK:n satsauksiin ja resursseihin nähden kehno. Honkavaara ei lähde tarkemmin erittelemään, mikä olisi tämän kauden osalta hyvä sijoitus.

– Mitään tiettyä tavoitetta en lähde laittamaan, mutta kyllä meidän siinä kärjen vauhdissa pitäisi koettaa pysyä. On pidettävä huolta, että olemme tarpeeksi lähellä kärkeä, kun sijoja ryhdytään lopullisesti ratkomaan, Honkavaara määritteli.

Tämän voisi hyvin tulkita, että ainakin kuuden parhaan joukossa SJK:n tähtäin on asetettu.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.