Palaako Patrik Laine? Jatkuuko Winnipegin kausi?

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

NHL:n paluun ensimmäinen pelillinen vaihe lähestyy huipennustaan. Torstain sekä torstain ja perjantain välisen yön tarjonnassa on jälleen viisi huippuottelua. Pudotuspelikarsinnoissa on jälleen yhden joukkueen kausi katkolla: tämä joukkue on Winnipeg Jets, joka on pakkovoiton edessä Calgarya vastaan.

Winnipegin osalta on puhuttu paljon kahden tähtipelaajan, Mark Scheiffelen ja Patrik Laineen, pelikunnosta. Winnipegin valmentaja Paul Maurice ei paljastanut ottelun alla, mikä on miesten pelikunto. Lausunnot olivat kuitenkin optimistisempia kuin ennen joukkueiden kolmatta kohtaamista, joten ilmeisesti ainakin toinen tähdistä nähdään kaukalossa 05.30 aikaisin perjantaina alkavassa ottelussa.

Minnesotan ja Vancouverin välinen pudotuspelikarsintasarja on tilanteessa 1-1. Joukkueet pelaavat kolmannen ottelunsa alkaen 21.30. Myös Colorado ja Toronto ovat 1-1 otteluvoitoissa – näiden joukkueiden välinen kamppailu alkaa 03.00 perjantaiaamuna.

Sijoituspeleissä on tarjolla ottelut Philadelphian ja Washingtonin välillä kello 23.00 ja toisessa sijoitusottelussa kohtaavat St. Louis ja Las Vegas.

Kaikki ottelut on nähtävissä Viaplayn palvelussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!