Onko Jesse Puljujärvi valmis pelaamaan koko kauden Liigassa? – ”Lähtökohta on se”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kärppiin palannut Jesse Puljujärvi kertaa Suplan Liiga-podcastin uusimmassa jaksossa aikaansa Edmonton Oilersissa. Puljujärvi palasi loppukesästä ainakin toistaiseksi Liigaan ja Kärppiin.

– Kokemus oli hyvä. Olen kasvanut pelaajana ja ihmisenä kaikin puolin. On nähty maailmaa. Kolme vuotta opettivat. Otetaan sieltä hyvät jutut mukaan ja nautitaan tästä hetkestä. Puljujärvi sanoo.

Spekulaatiot NHL-uran jatkumisesta eivät ole tarkkailun alla.

Keskityn tähän Kärppähommaan, mikä on meneillään. Autan joukkuetta, ja vaikutan omaan hommaani, miten pystyn olemaan joka päivä parempi pelaaja. Autetaan joukkuetta ja nautitaan jätkien kanssa pelaamisesta. En mieti noita asioita yhtään. Pelataan, hän tuumaa.

Puljujärvellä on mahdollisuus lähteä NHL:ään marraskuun loppuun saakka. Hän on kuitenkin valmis pelaamaan jopa koko kauden Kärpissä.

– Nyt lähtökohta on se, että kausi pelataan tässä. Minulla on mahdollisuus lähteä, ja jos tulee mahdollisuus, niin voin lähteä. Nyt mietin sitä, että koko kausi pelataan tässä. Ei ole huono asia, jos olen koko kauden täällä. Saan pelata ja hyvän ja ehjän kauden. Kauden jälkeen katsotaan, mikä on parasta, mutta nyt on hyvä olla täällä ja keskittyä tähän, ”Pulju” sanoo.

Jesse Puljujärven haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Supla-palvelussa.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!