Belgian jalkapallomaajoukkueen kirkkain tähti Eden Hazard pääsee torstaina tekemään tuhojaan maajoukkuepaidassa, kun Belgia avaa EM-karsintaurakkansa ottelulla Venäjää vastaan.

Maajoukkuepaidassa 98 ottelussa 27 maalia tehnyt Hazard on niittänyt menestystä Valioliigan Chelseassa ja hänet on kertaalleen nimetty Valioliigan Vuoden pelaajaksi. Viime kesän MM-kisoissa Belgia sijoittui pronssille ja Hazard palkittiin kisojen toiseksi parhaana pelaajana.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Belgia aloittaa EM-karsintaurakkansa torstaina 21.3. kotiottelussa Venäjää vastaan. Pasilla on esitellä teille tuttu pelaaja seurattavaksi!🇧🇪⚽️

Belgia - Venäjä klo 21:35 alkaen, Viasat Jalkapallo ja Viaplay.
#EMfutis #EMkarsinnat #Huuhkajat #SuoraYhteys #EURO2020

Maailman parasta pelaaja valittaessa 28-vuotias Hazard ei ole kuitenkaan noussut kärkisijoille. Kysymys kuuluukin, onko pitkään siirtohuhuissa Real Madridiin liitetty Hazard pelaajana Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon tasolla?

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva antaa Suplan Week of Football -podcastissa kysymykseen kaksijakoisen vastauksen.

– Yksi vastaan yksi pelaajana hyökkäyssuuntaan hän on ihan Messin ja Ronaldon tasolla. Jalat toimii hyvin ja kaveri on hyvä viimeistelemään. Chelseassa on paljon puhuttu siitä, missä häntä peluutetaan ja mikä se paras pelipaikka on.

– Hän on kaveri, jolle pitää palloa saada jalkaan ja sellaisiin tilanteisiin, jolloin hän pystyy niitä vahvuuksiaan toteuttamaan. Vähän ailahtelevaa hänen pelaamisensa on välillä ollut, mutta nimenomaan tuo yksilötaito, joka hänellä on, on ihan maailmanluokkaa.

Kuuntele Week of Football -podcast kokonaisuudessaan Suplassa.

Belgia−Venäjä-ottelu nähdään suorana lähetyksenä torstaina 21.3. klo 21.35 Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssa, joka näyttää kaikki EM-karsintaottelut.