”Olin natsi aika monen ihmisen mielestä” – Real Madrid -tähti avaa someraivon toistakin puolta

© Kuva: Getty Images

Sosiaalisessa mediassa virtaava loukkaaminen ja suoranaiset uhkailut jalkapalloilijoita kohtaan ovat taas nousseet tapetille. Etenkin esiin on nostettu rasistista kommentointia ja uhkailuja värillisiä pelaajia kohtaan.

Tämä ei kuitenkaan ole värillisten pelaajien ”yksinoikeus”. Asian nosti esille Real Madridin keskikenttämies Toni Kroos. Kun Mesut Özil jätti vuoden 2018 MM-lopputurnauksen jälkeen Saksan maajoukkueen syyttäen ”rasismia ja kunnioituksen puutetta” sekä pukuhuoneessa että Saksan liiton taholta, Kroos arvosteli ratkaisua ja sai melkoisesti palautetta.

– Vuoden 2018 kisojen jälkeen sanoin, etten pitänyt tavasta, jolla Mesut Özil toimi ja sen takia olin natsi aika monen ihmisen mielestä, Kroos kertoi Saksan liittopresidentti Frank-Walter Steinmeierin järjestämässä somevihan vastaista taistelua käsitelleessä tilaisuudessa Marcan mukaan.

– Vaaleat hiukset, siniset silmät, se täsmäsi monille ihmisille.

Kroos muistutti, että ongelma on todellinen ihonväristä riippumatta.

– Minä onnistuin pääsemään yli siitä. Mutta kuka tahansa voi piiloutua tekaistun profiilin taakse ja loukata muita ihmisiä käytännössä ilman mitään ongelmaa, Kroos totesi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.