Oilers sai kuparisen rikki – ei silti mitään jakoa

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers kohtasi kolmannen kerran perättäin Toronto Maple Leafsin yön NHL-kierroksella. Kahdessa edellisessä ottelussa Toronto piti Oilersin tehomiehet nollilla, mutta nyt Oilers sai tämän kohtaamissarjan osalta kuparisen rikottua: Ryan Nugent-Hopkins teki Oilersisille maalin toisen erän puolivälin jälkeen.

Mutta tämä oli laiha lohtu, sillä ottelu oli tuossa vaiheessa Torontolle 4-0. Auston Matthews palasi lyhyeltä sairaslomaltaan, mutta jäi nollille. Toronton toinen pörssihai, Mitch Marner, kuittasi yhden syötön. Toronton tämän hetken ratkaisumateriaalin laajuudesta kertookin paljon se, että vaikka Matthews ja Marner ovat ”hiljaisina”, muualta löytyy tulivoimaa.

Konkarihyökkääjä Jason Spezza antoi ottelussa kolme maalisyöttöä, Jimmy Vesey teki kaksi maalia ja John Tavares kuittasi tehot 1+1. Viime otteluissa tehokkaasti pelannut William Nylander teki jälleen maalin ja nousi samalla kymmenen maalin kerhoon – kuten Oilersin 1-6 tappiossa ainokaisen tehnyt Nugent-Hopkins.

Toronto vei Oilers-triplan voitoin 3-0 ja maalierolla 13-1. Connor McDavid ei siis tehnyt näissä kolmessa ottelussa ainuttakaan pistettä ja se on todennäköisesti jonkinlainen ennätys.

NHL jatkuu tiiviinä jo ensi yönä. V Sport -kanavat ja Elisa Viihde Viaplay näyttävät kauden kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.