Oho! – Ykkösen kärkiseura aloitti kausikorttikampanjan vaikka sarjataso on vielä auki

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Jalkapallon Ykköstä johtava FC Haka kertoo verkkosivuillaan, että seura tavoittelee 1934 kausikortin myyntiä kahden kuukauden kampanjassa hintaan 59 euroa / kortti.

Viime syksynä Nousukauden kortteja myytiin kampanjassa n. 1600 kappaletta. Nyt hyvässä sarjatilanteessa jopa mahdollinen Veikkausliigapaikka mielessä ehdollinen kausarikampanja aloitetaan jo kauden aikana.

– Haluamme hyvissä ajoin kertoa kannattajille, että olemme tosissamme tähtäämässä Veikkausliigaan. Emme ole unohtaneet kannattajien tukea vaikeinakin aikoina, ja siksi kausikortin saa ensi kaudellekin todella edullisesti. Edellyttäen tietenkin, että kampanjatavoite toteutuu, kertoo FC Hakan hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen.

– Kausikorttituotot ovat myös merkittävä osa ensi kauden pelaajabudjettia. Nyt jokaisella Haka-henkisellä on mahdollisuus olla luomassa hyvää pohjaa myös ensi kauden joukkueen kokoamiseen. Näytetään yhdessä, että myös tässä mielessä kuulumme maan korkeimmalle sarjatasolle, hän jatkaa.

Kausikorttikampanja alkaa 3.9. ja päättyy jo ennen kauden päättymistä 18.10. Tällä aikavälillä siis tarvitaan 1934 korttivarausta, jotta kampanja toteutuu ja 59 eurolla saa lunastaa ensi kauden kausikortin FC Hakan kotiotteluihin. Oli sarjataso sitten Ykkönen tai Veikkausliiga.

– Haluamme tarjota vähän hallittua jännitystä kampanjaan osallistujille. Vielä alkuvaiheessahan ei ole tietoa, onko varaamassa Ykkösen vai Veikkausliigan kausaria, miettii FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

Lähde: FC Hakan verkkosivut

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!