Nyt ratkaistaan lähtökohdat: NHL:n idän ja lännen ykköset ratkeavat

© Kuva: Getty Images
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

NHL tarjoaa lauantaina ja aikaisin sunnuntaina kaksi huippuottelua. Sijoitusotteluissa ratkeavat idän ja lännen ykkössijat kahdessa huippuottelussa.

Kello 22.00 alkaa ottelu Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin edustaman Coloradon ja Las Vegasin välillä. Kumpikin on voittanut molemmat sijoituslohkon ottelunsa ja illan ottelun voittaja tulee olemaan lännen ykkönen. Ottelun häviäjä tulee sijoituspelilohkonsa kakkoseksi. Idän voittaja kohtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Chicagon ja häviäjä Arizonan.

Yöllä 03.00 pelataan idän sijoituslohkon ykkössijasta. Tampa Bay ja Philadelphia taistelevat ykkössijasta. Voittaja kohtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Montrealin ja häviäjän vastustaja on joko Toronto tai Columbus.
Lohkojen voitot tuovat periaatteessa sen edun, että vastustajaksi tulee jatkossa aina alemmilla sijoituksilla olevat joukkueet. Normaalisti saavutettavaa kotietua ei näissä poikkeusolosuhteissa luonnollisestikaan ole. Las Vegasin valmentaja Peter DeBoer luonnehtii panosta seuraavasti.

– Mitä korkeampi sijoitus, sitä helpompi polku tulee. Se on realismia. Mutta pudotuspeleissä ei ole helppoja polkuja, mutta tietysti jotkut niistä ovat hieman helpompia kuin toiset, DeBoer kertoi NHL:n verkkosivuilla.

– Heikommin rankattua vastaan tulee pieniä etuja, kuten viimeisen vaihdon etu, kotijoukkueen pukuhuone ja sellaista pientä.

V Sport -kanavat ja Viaplay -palvelu seuraavat NHL-kauden huipennusta. Viaplayn kautta on nähtävissä jokainen ottelu.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!