Vappuaattona Veikkausliigassa pelaavan Seinäjoen Jalkapallokerhon Twitter-päivitys sai täystyrmäyksen. Seinäjokelaisseura lisäsi Twitteriin videon tilanteesta, jossa joukkueen puolustaja Richie Dorman taklaa voimakkaasti hänen tiellään ottelussa seissytä Ilveksen Tuomas Rannankaria.

– Jos koitat pysäyttää SJK:n Richie Dormanin sääntöjenvastaisesti, varaudu siihen että se saattaa myös vähän sattua, SJK:n julkaisemassa twiitissä kirjoitettiin.

Twiitti sai sosiaalisessa mediassa paljon negatiivista palautetta mauttomuudestaan. Lisää aiheesta voi lukea täältä.

Niin ikään Veikkausliigassa pelaava FC Lahti on nyt näpäyttänyt SJK:ta reilun viikon takaisesta tempusta. Lahtelaisseuran Twitter-tilille lisättiin keskiviikkona twiitti, joka selvästi viittaa SJK:n aiempaan päivitykseen.

Videolla lahtelaisten hyökkääjä Santeri Hostikka pistää pallon taidokkaasti Dormanin jalkojen läpi ja jättää walesiläisen nuolemaan näppejään tilanteessa. Lahti ja SJK kohtasivat maanantaina ja Lahti voitti ottelun 1-0.

Jos alla oleva twiitti ei aukea, katso se täältä.

FC Lahti

@FCLahti1996
Jos koitat pysäyttää FC Lahden Santeri Hostikan varaudu siihen että se saattaa myös vähän ”sattua”. 💥@SJK_Seinajoki #FCLahti #Veikkausliiga #LAHSJK