Suomen cupin viides kierros pelataan ensi viikolla. Ohjelmassa on monta todella mielenkiintoista otteluparia ja useampikin ottelu, jossa pieni haastaa suuren. Yksi näistä peleistä saa ainakin arvoisensa puitteet, sillä Kolmosen SexyPöxyt Espoosta tiedotti, että joukkue on varannut tulevaa HIFK -ottelua varten Bolt Arenan.

Joukkueen normaali kotikenttä Espoon Laaksolahdessa on remontissa eikä se olisi täyttänyt vaatimuksia viidennen kierroksen otteluun.

– Valitettavasti SexyPöxyjen kotikenttä Laaksolahti ei ole remontin jäljiltä sellaisessa kunnossa, että olisi mahdollista järjestää tämän mittaluokan tapahtumaa. Kun varmistui, ettei katsomot ole vielä valmiit, halusimme viedä ottelun sen ansaitsemiin puitteisiin: eli stadionille, jossa Huuhkajat varmistivat EM-lopputurnauspaikan, Bolt Arenalle, kertoi SexyPöxyjen varapuheenjohtaja Ville Niemioja seuran verkkosivuilla.

– Olemme varmoja, että tapahtuma tulee kiinnostamaan yleisöä. Tämä tekee kunniaa uudelle Suomen cupille, tarjolla on todella Daavidin ja Goljatin kohtaaminen. Vaikka puitteet ja ajankohta ovat upeat, lähdemme luonnollisesti jatkamaan unelmaamme, cupin seuraavaa kierrosta. Haluamme myös jo tässä vaiheessa kiittää Bolt Arenan väkeä myötämielisyydestä tätä tapahtumaa kohtaan. Myös siellä osoitettiin todellista jalkapallokulttuurin ymmärrystä, Niemioja sanoo.

Niemioja lupailee SexyPöxyjen verkkosivuilla, että Pöxyjen kannustajat tulevat haastamaan huudossa kuuluisat Stadin Kingit. Nähtäväksi jää, miten tämä onnistuu. Joka tapauksessa myös HIFK:n seurajohto odottaa cup-romantiikkaa.

– Suomen Cupin ottelu SexyPöxyjä vastaan helatorstaina Boltilla tarjoaa cup-romantiikkaa parhaimmillaan. Olen todella iloinen tästä vastustajan aloitteesta, missä pääsemme pelaamaan matsin sille kuuluvalla arvokkuudella oikeissa puitteissa, sanoo HIFK:n toimitusjohtaja Jarno Salmivuori SexyPöxyjen verkkosivuilla.

Suomen cupin viidennen kierroksen ottelu SexyPöxyt-HIFK pelataan helatorstaina 26.5. alkaen kello 13.00.